Registreren Zorg & ICT beurs 14-16 maart

14 t/m 16 maart vindt de jaarlijkse Zorg & ICT beurs plaats in de jaarbeurs te Utrecht. Monaco is deelnemer van het eerste uur. Ook dit jaar wordt de nieuwste versie van de MONACO Suite getoond. Laat u verwonderen op stand 10B040 van de Zorg & ICT beurs.

Tijdens de 2016 editie van Zorg & ICT verbaasde vriend en vijand zich over het plannen in virtual reality. Monaco was de eerste leverancier die liet zien wat er zoal mogelijk is op het gebied van planning m.b.v. deze technologie. Ook dit jaar zal het mogelijk zijn om zelf te plannen in een 3D virtuele omgeving.

Zelfroosteren

Zelfroosteren is een belangrijk thema binnen de zorg. Op onze stand tijdens Zorg & ICT zal hier dan ook veel aandacht aan worden besteed. Sinds 2010 biedt Monaco zelfroosteren integraal binnen het planproces. In tegenstelling tot andere producten is MONACO Zelfroosteren gericht op het collectieve belang. Middels een dynamisch groepsproces komt een afdeling of team tot een optimale planning. Hoewel zelfroosteren oorspronkelijk uit Scandinavië komt is MONACO Zelfroosteren ondertussen zover geëvolueerd dat “The Nordics”  Monaco hebben gevraagd om vanaf januari 2017 MONACO zelfroosteren bij hen uit te rollen. Tijdens de Zorg & ICT beurs kun je zelf zien en ervaren hoever dit gaat.

Op woensdag 15 maart vindt de welbekende MONACO Afterparty plaats. Deze netwerkborrel is voor iedereen toegankelijk, echter adviseren we wel om je van te voren aan te melden via onderstaande formulier.

Inschrijven Zorg&ICT beurs en MONACO Afterparty

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Deelname MONACO Afterparty op 17 april om 16.00u
JA, ik neem deel
NEE, ik neem niet deel


Beurs zelfroosteren