Winnaar

Aandachtspunten

In de markt zijn veel aanbieders van planningssoftware. Sommige hiervan zijn marktspecifiek, andere hebben de focus op een bepaalde functionaliteit zoals zelfroosteren of capaciteitsplanning. Al deze pakketten hebben echter 1 ding gemeen……je kunt er mee plannen. Hoe kun je nu goed vergelijken? En waarom is Monaco dan uniek?

Omdat je niet iedere dag een nieuw planningspakket kiest, is het waarschijnlijk best lastig om door de bomen het bos te zien. Een programma van eisen (RFI) kan helpen met een eerste selectie, echter blijkt pas bij een demonstratie hoe goed de leverancier en haar pakket bij de organisatie passen. Wat zijn nu de aandachtspunten?

  • Moet de organisatie al langere tijd op de markt zijn?
  • Heeft de organisatie een zeer specifieke of een brede behoefte?
  • Moet de leverancier veel ervaring hebben in jouw branche?
  • Zoek je een productleverancier of een leverancier van meetbare resultaten?

Waarom is MONACO uniek?

Van planning naar meetbaar resultaat
Het belangrijkste doel van planning is efficiëntie zonder in te boeten op kwaliteit en met behoud van tevredenheid. MONACO is het enige pakket dat niet alleen meet wat er wordt gepland maar ook hoe en hoe goed. MONACO geeft met Delta Pi objectief het verbeter- en besparingspotentieel weer.

Alles in 1
De MONACO Suite is het breedste planningspakket in de markt. Van zelfroosteren tot werkplekplanning tot HR analytics. Het zit er allemaal in. En het mooie is dat je met de MONACO Suite alle huidige en toekomstige modulen krijgt! Dus nooit meer investeren in modules!

Flexibel
Monaco ontwikkelt volledig in Nederland zodat wij optimaal kunnen inspringen op de veranderingen in de markt en op klantspecifieke wensen. Veranderen de visie of doelstellingen van jouw organisatie, dan beweegt Monaco soepel mee.

Innovatief
Monaco heeft een naam hoog te houden als het gaat om innovatie. Zo was MONACO het eerste pakket met volledig geïntegreerd zelfroosteren, zijn we de eerste met planning op basis van een planningsnorm en zijn we de eerste die pionieren op het gebied van planning in virtual- en augmented reality.