Een passend antwoord

Dagelijks gebruiken meer dan 90.000 mensen MONACO. Met onze brede set aan oplossingen ondersteunen wij iedere dag planners, managers en medewerkers om tot een optimale inzet te komen. Of je nu centrale roosteraar bent, planner van een laboratorium, als flexkracht werkt of een zelfsturend team runt, we hebben overal een antwoord op. Ben jij niet in een hokje te plaatsen, dan zullen wij van Monaco Planning ons uiterste best doen om ook voor jou met het passend antwoord te komen. Vanuit elke invalshoek willen wij het beste uit de gebruikers halen en zij weer uit MONACO.

Voor ons is het dan ook iedere dag weer een uitdaging om daarin optimaal te presteren en voorop te blijven op het gebied van personeelsplanning. Door dicht bij onze klanten te staan leren wij van hen en zij weer van ons, dat uit zich in een prettige coöperatieve werksfeer waar ruimte is voor groei en creativiteit. Ook voor jou wil Monaco Planning  ‘partner in planning’ zijn.

Maatschappelijk betrokken

Hoewel wij het leuk vinden om samen met onze klanten mooie oplossingen te ontwikkelen en hier een beetje aan te verdienen, vinden we dat wij ook een rol hebben in de maatschappij. Zo ondersteunen wij ieder jaar verschillende goede doelen waaronder bijvoorbeeld de CliniClowns, stichting Leven met Kanker en stichting Kika.

Sjaak Goedegebure

Het voelt een beetje als familie

Sjaak Goedegebure – Stichting Arduin