Monaco Planning, klaar voor de toekomst!

De afgelopen tijd heeft Monaco Planning niet stil gezeten. Zoals u van ons gewend bent bieden wij u en uw organisatie inzicht in de menselijke resources en het efficiënt en economisch inzetten daarvan. Door goed te blijven luisteren naar de behoeften van de klant, zorgen wij dat deze behoefte wordt doorgevoerd in de door ons aangeboden diensten en producten

Één van de innovatieve oplossingen die wij sinds enige tijd bieden en met meer ondersteuning aan de markt willen aanbieden is Delta Pi (effectiviteitsanalyse op dienstroosterplanning). Om te zorgen dat dit zo goed mogelijk is toegesneden op de behoefte van de klant, hebben wij er voor gekozen om in samenwerking met onze Partners deze oplossing aan te bieden. Hierdoor wordt het bereik in de markt en ons begrip van de marktbehoefte nog groter en kunnen wij ook de juiste aandacht blijven geven aan de ontwikkeling van het fundament van deze oplossing, zijnde Monaco Planning.

Monaco Planning heeft een sterke aanwezigheid in verschillende markten, waaronder de zorg markt en is universeel toepasbaar en naadloos te integreren met andere applicaties. Dit kan zowel in de eigen ICT omgeving als ook in de Monaco cloud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Monaco Planning voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op via 076-7200200 of info@monacoplanning.nl. Om een bondig totaal overzicht van onze oplossingen te krijgen kunt u ook onze website www.monacoplanning.nl bezoeken.