Deuren Ouwehands dierenpark geopend voor MONACO klanten

13 oktober vond de MONACO Afternoon plaats, de jaarlijkse gebruikersdag van Monaco. Dit jaar opende Ouwehands Dierenpark haar deuren voor Monaco klanten en geïnteresseerden. De gehele dag werd door de bezoekers beoordeeld met een 8.3.

Bezoekers afkomstig uit alle windstreken werden om 10u welkom geheten op het park, gelegen op de Grebbeberg te Rhenen. Alvorens met het informatieve gedeelte te starten werden de bezoekers door het park rondgeleid waarbij een bezoek werd gebracht aan het nieuwe pandaverblijf.

Het informatieve programma had als thema “Keep calm and let the planner handle it”. Er kan van alles mis gaan in de planning. Voorwaarden voor een goede planning zijn duidelijke kaders en heldere communicatie. De diverse presentaties gaven de bezoekers handvatten om de planning naar een hoger niveau te tillen.

Naast demonstraties van MONACO 10.1 en het nieuwe MONACO Portaal is o.a. door stichting Delta Pi een presentatie gegeven over het meten van- en sturen op Plankwaliteit, is er live een knock-out assessment gehouden en heeft Adelante revalidatie verteld over de projectimplementatie.