In welke branche ben jij werkzaam?

MONACO wordt sinds 1986 gebruikt in diverse branches. Hoewel planning in basis hetzelfde is, gelden per branche andere type vraagstukken en wordt andere terminologie gebruikt. Wij hebben de planningsonderwerpen overzichtelijk per branche in kaart gebracht.

ZORG EN WELZIJN

Cliënt centraal, zelfsturing en kostenbeheersing zijn actuele thema’s. Hoe breng jij kosten, kwaliteit en tevredenheid in balans?

LOGISTIEK, TRANSPORT EN BOUW

Meer inzet van flexkrachten, controle op arbeidstijdenwet en faalkostenreductie. Hoe ver kijk jij vooruit en beweeg je voldoende mee?

LEISURE, HOSPITALITY EN RETAIL

Wisselde vraag, flexibiliteit in contracten en binding van (flex)medewerkers. Wat doe jij om een optimaal rendement te bereiken?

  • "Ik vind het prettig dat MONACO in verschillende branches wordt gebruikt. Tijdens bijeenkomsten van de gebruikersgroep "Club Monaco" komen we vaak op nieuwe ideeën, juist door gebruikers van MONACO in andere markten."

    Jacco Kentie
    Jacco Kentie Altrecht

ANDERE BRANCHE?

Zul je net zien. Heb je eindelijk MONACO gevonden, staat jouw branche er niet bij! Geef niet op. De MONACO Suite is dermate flexibel in te richten dat het in 99% van de organisaties past. Behoor je toch tot die 1%? Dan maken we het passend!